Verzendkosten

Vanwege privé redenen bezorgen we momenteel de kooien niet thuis. Afhalen in Makkum is wel mogelijk op afspraak.

De verzendkosten bedragen binnen Nederland € 15,-.
Wij maken gebruik van de luxe van een koerier. Zo weten we zeker dat er slechts één iemand de zorg heeft over jouw glazen kooi en is de kans op breuk minimaal.
Heeft onze koerier per ongeluk toch breuk veroorzaakt? Dan draai je als klant hier niet voor op, maar je hoeft ook niet te betalen voor een dure verzekering met kleine lettertjes. Dat heet gewoon service.

Het voordeel van een koerier is ook dat er maatwerk mogelijk is. Toevallig fokken wij bijvoorbeeld gerbils en onze koerier is een echte dierenvriend. Ze neemt dan ook graag gerbils voor je mee. De meeste bezorgroutes zijn in het weekend, omdat onze klanten dan vooral thuis zijn, gemakkelijker kan het niet, nietwaar?
Even een belletje als ze in de buurt is? Toch afleveren bij de buren of familielid? Geen probleem, alles kan in overleg.

Neem contact met ons op voor de huidige geplande routes. We bezorgen ook in België, maar daar hebben we minder vaak een bezorgronde. Informeer gerust of er al een bezorgronde gepland staat.

Levertijd

In principe kunnen we snel leveren. Veel kooien zijn op voorraad, en indien niet, kunnen we die snel maken. We snijden het glas zelf, dus ook maatwerk hoeft niet lang te duren. Afhalen kan dus over het algemeen binnen enkele dagen of soms zelfs nog dezelfde dag.

Iedere week rijden we een ronde, deze zijn opgedeeld in regio’s. We rijden vaak uit in de weekenden, omdat dat voor onze klanten het meest fijn is gebleken. Je wacht zelden langer dan 15 werkdagen. Soms is je regio net die week aan de beurt en kun je als er nog ruimte is op de route direct profiteren en heb je de kooi binnen enkele dagen in huis.

LET OP! Is een bepaalde leverdatum belangrijk? Neem dan eerst contact met ons op, om teleurstellingen te voorkomen!

Pallet vervoer

Heeft jouw levering echt spoed? Neem dan contact met ons op (06-24453350). Wij leveren namelijk ook op pallet. Je bent dan uiteraard volledig verzekerd en levering is al mogelijk binnen 1 werkdag.
De kosten zijn € 49,99 euro binnen Nederland.